Počela prodaja ulaznica, i ove godine na Sljeme vlakom jeftinije

19. prosinca 2012.

Ulaznice za sljemenski spektakl Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“2013 – Zagreb/Sljeme su u prodaji u odabranim Vip centrima i putem on line sustavawww.ulaznice.hr. I ove će godine ljubitelji skijanja iz Hrvatske, ali i iz Slovenije, moći na Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2013 – Zagreb/Sljeme stići i vlakovima i to uz popust od čak 40 posto!

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna.

Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana. Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, poklon svakom gledatelju – hrvatska navijačka zastavica, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

I ove će godine na Krumpirištu biti vrlo bogat zabavni program – 4.1. nastupa grupa Angels, dok 6.1. gledatelje zabavlja Živa legenda. Oba dana program na Krumpirištu vodi Ivan Vukušić, a glazbu pušta DJ Čičak.

Vlakom na Vip Snow Queen Trophy – 40 posto jeftinije

HŽ Putnički prijevoz odobrio je svim putnicima posjetiteljima „Vip Snow Queen Trophy“ 2013 popust u visini 40 posto od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti na svim relacijama s područja Hrvatske do kolodvora Stubičke Toplice i zagrebačkog Glavnog kolodvora. Da bi se povlastica ostvarila, potrebno je prilikom kupovine povratne prijevozne karte izjaviti da se putuje na „Vip Snow Queen Trophy“ 2013, te kondukteru u vlaku, u povratku pokazati ulaznicu za Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“2013. Povlastica se odnosi na udaljenosti veće od 25 kilometara. Popustom se uz iste uvjete mogu koristiti i državljani Slovenije.

HŽ Putnički prijevoz na ovaj će način podržati najposjećenije sportsko događanje u Hrvatskoj.