Nika Fleiss štićenicima doma u Nazorovoj uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy

28. prosinca 2012.

Nika Fleiss štićenicima je doma u Nazorovoj danas uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2013 – Zagreb/Sljeme.

Tako će njih trideset, koji su izrazili želju za odlaskom na Sljeme, 4. i 6. siječnja imati priliku uživo pratiti slalomske vožnje najboljih svjetskih skijaša i skijašica.

“Zadovoljstvo nam je što će naša djeca i ove godine prisustvovati utrci te svojim navijanjem doprinijeti veličanstvenom sljemenskom ugođaju. Zahvaljujemo organizatorima na vrijednoj donaciji”, rekla je Svjetlana Tončetić Bogović, voditeljica Odjela skrbi o djeci.

Podjela ulaznica rezultat je suradnje Hrvatskog skijaškog saveza s Radijem Sljeme čiji su ciljevi omogućiti mladim ljubiteljima skijanja da budu dijelom ovog sportskog događaja svjetskog značaja, motiviranje na bavljenje sportom te promoviranje zdravog života.

“Ponosna sam što imamo priliku svoj djeci iz doma u Nazorovoj koja žele otići Sljeme osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici. Veselim se što će nam se pridružiti na utrkama i uživati u vrhunskom sportu”, rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

U želji da skijanje približi mladima, Hrvatski skijaški savez je osim ove inicijative organizirao i brojne nagradne igre za osnovnoškolce i srednjoškolce, a u suradnji s Hrvatskim školskim športskim savezom na utrke dovodi čak 600 učenika iz cijele Hrvatske. Usto, proširen je i volonterski program pokrenut prošle godine u sklopu kojeg će na utrkama, osim zagrebačkih, sudjelovati i volonteri iz Splita, Osijeka i Rijeke.