Najavljena inicijativa „I zima toplo srce ima” dm-a i Hrvatskog skijaškog saveza

29. prosinca 2012.

Nika Fleiss je u petak, 28. prosinca, u prodavaonici dm-a u Westgateu dijelila ulaznice za utrke Vip Snježne kraljice, najavivši inicijativu „I zima toplo srce ima”.

U sklopu inicijative kupci dm-a će tijekom siječnja istovremeno moći ostvariti 25 posto popusta na odabrane proizvode te omogućiti donaciju godišnje zalihe potrepština za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

„Zadovoljstvo nam je što ćemo kroz dm-ovu siječanjsku kampanju „I zima toplo srce ima“ i humanitarnu utrku „dm Zagreb Ski Legends“ zajedno s najvećim skijaškim legendama i Hrvatskim skijaškim savezom ugrijati srca štićenika bolnice u Gornjoj Bistri“, izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški iz dm-a.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih skijašica, Nika Fleiss, nastupit će na humanitarnoj utrci „dm Zagreb Ski Legends“ koja će se voziti nakon muške slalomske utrke, 06. siječnja u 17.30 sati. Utrku će svojim sudjelovanjem uveličati i druga velika skijaška imena poput Alberta Tombe, Marca Girardellija, Kristiana Ghedine te Janice Kostelić i Ane Jelušić koji će svojim sudjelovanjem pružiti podršku inicijativi za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra „I zima toplo srce ima“.

„Pozivam sve ljubitelje skijanja da uživaju u humanitarnoj utrci „dm Zagreb Ski Legends“ te tijekom siječnja pokažu toplinu svog srca i pomognu dm-u i Hrvatskom skijaškom savezu da inicijativom „I zima toplo srce ima“ omoguće djeci iz bolnice Gornja Bistra da osjete svu toplinu naših srca tijekom cijele godine“, rekla je Nika Fleiss.