Sofija i Andrea pozivaju navijače na Sljeme: Dat ćemo sve od sebe

3. siječnja 2013.

Sofija Novoselić i Andrea Komšić, hrvatske predstavnice u ženskom slalomu na Sljemenu, pozvale su navijače da ih sutra dođu bodriti u što većem broju. “Nemamo tremu, dat ćemo sve od sebe i baciti se na glavu, pa što bude”, poručile su Sofija i Andrea.

Obje su prošlu sezonu propustile zbog teških ozljeda, ali sada ih zdravlje dobro služi.

“Jutros smo odlično trenirale, staza je u izvrsnom stanju. Željela bih posebno zahvaliti svima u organizaciji, jer oni čine ovu utrku tako uspješnom”, kazala je Sofija.

Andrea je naglasila kako je najvažnije je da su joj koljena sada dobro.

“Staza je odlična, nikada nije bila tako tvrda”, kazala je, dodajući da ne osjeća nikakav rezultatski pritisak, jer je ovo njezina prva utrka u Svjetskom kupu. “Sutra će se ispuniti jedan od mojih snova, ali imam još veće ciljeve, olimpijske i svjetske medalje”, istaknula je Andrea.

Sofija je na Sljemenu prije dvije godine prvi put ušla u drugu vožnju neke utrke Svjetskog kupa i još uvijek se dobro sjeća koliko je bučna bila potpora publike.

“Navijali su za mene od početka do kraja slaloma, to je fenomenalno. Doista je poseban osjećaj nastupiti na Sljemenu”, zaključila je Sofija Novoselić.

Ženski slalom Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ ove se godine vozi kao noćna utrka, pa je start prve vožnje sutra u 15:45 sati, a druge vožnje u 18:30 sati.