dm i CroSki predali donaciju štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri

19. veljače 2013.

Donacijom godišnje zalihe higijenskih i kozmetičkih potrepština završena dm-ova inicijativa “I zima toplo srce ima”.

U utorak, 19.02., dm i Hrvatski skijaški savez štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra donirali su godišnju zalihu higijenskih i kozmetičkih potrepština. Predajom donacije u vrijednosti preko 200.000 kuna završena je inicijativa “I zima toplo srce ima” koja će djeci iz bolnice Gornja Bistra omogućiti bezbrižniju godinu.

“Već tradicionalno, skijaške legende dio svog veselja dijele sa pacijentima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri, ali ovaj puta uz sponzorstvo dm-a koji je svojom akcijom “I zima toplo srce ima” zagrijao i naša srca, na čemu im se od srca zahvaljujem u svoje ime i u ime malih pacijenata”, izjavio je ravnatelj bolnice, dr. Ivan-Željko Weiss.

“Zadovoljstvo mi je što u ime dm-a imam čast predati donaciju štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri. Zahvaljujem kupcima dm-a koji su pružili podršku našoj inicijativi „I zima toplo srce ima“ kako bismo zajedno omogućili djeci da osjete toplinu naših srca i provedu što bezbrižniju godinu”, izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški, menadžerica marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

Sudjelujući na humanitarnoj utrci dm Zagreb Ski Legends, inicijativu su podržale i skijaške legende Alberto Tomba, Marco Girardelli, Kristian Ghedina, Bojan Križaj, Špela Pretnar, Hans Enn te Janica, Ana i Nika. Donaciji su doprinijeli i građani koji su kupnjom u dm-u tijekom siječnja, istovremeno mogli ostvariti značajne popuste i pomoći štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti Gornja Bistra.

“Utrkom dm Zagreb Ski Legends pripomogli smo sakupljanju sredstava za donaciju u higijenskim i kozmetičkim proizvodima koje zajedno s partnerom akcije dm-om ovom prilikom uručujemo Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri”, izjavio je Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza.

Humanitarno djelovanje i društveno odgovorni projekti jedna su od glavnih karakteristika dm-ovog poslovanja čemu svjedoči i suradnja dm-a i Hrvatskog skijaškog saveza s plemenitim ciljem donacije štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri.