Produžetak uspješne sedmogodišnje suradnje: Vipnet nastavlja generalno sponzorstvo hrvatskih skijaša i Vip Snježne kraljice

10. lipnja 2014.

Vipnet i Hrvatski skijaški savez danas su u Vip centru u Gajevoj ulici u Zagrebu potpisali novi dvogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija te slalomskih utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa “Vip Snow Queen Trophy” – Zagreb/Sljeme.

Kao potpisnici ugovora događanju su prisustvovali Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta te Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija. Pridružio im se naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić te članovi A reprezentacije Natko Zrnčić-Dim, Filip Zubčić i mlada nada hrvatskog skijanja Istok Rodeš, koji je već tri godine uzastopce u svojem godištu najbolji slalomaš na svijetu.

“Zadovoljstvo mi je potvrditi da Vipnet ostaje dio skijaškog tima.

Hrvatski skijaški savez iznimno cijenimo jer su profesionalni, pouzdani i odgovorni, a izvrsni sportski rezultati to i dokazuju. Novim dvogodišnjim sponzorstvom želimo podržati ne samo nove uspjehe naših reprezentativaca, nego i razvoj novih naraštaja za koje vjerujemo kako će hrvatsko skijanje zadržati u svjetskom vrhu”, rekao je Mladen Pejković.

Suradnja Vipneta i Hrvatskog skijaškog saveza započela je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora 2007. godine, a zadovoljstvo dugogodišnjim sponzorima izrazio je Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i ski poola.

“Sretan sam što Vipnet, kao jedan od naših najvjernijih sponzora, ostaje uz nas.

Naša sedmogodišnja suradnja obilježena je nizom uspjeha skijaških reprezentativaca, prvenstveno Ivice, no ponosni smo što u timu imamo i mlade nade koje su svoje velike pobjede već počele nizati. Za razvoj skijanja u Hrvatskoj možemo učiniti još puno, a zadovoljstvo mi je da će nam upravo Vipnet biti partner na tom putu”, rekao je Vedran Pavlek.