Jiří Dvorjančanský: Sljemenska ciljna arena bit će pokrivena superbrzim LTE signalom

13. prosinca 2014.

„Snažna želja za uspjehom, zdrav natjecateljski duh, izniman trud i odricanje sportašica i sportaša  vrijednosti su koje je Vipnet prepoznao kod skijaša, a koje izuzetno cijeni i njeguje kao dio svoje korporativne kulture“, kazao nam je predsjednik Uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský govoreći o razlozima koji su ovu telekomunikacijsku tvrtku prije osam godina potaknuli na podršku Vip Snježnoj kraljici.

Predsjednik Uprave Vipneta najavljuje da će se ove godine organizatorima i volonterima na Sljemenu pridružiti i Vipnetovi zaposlenici koji će pomagati u svim operativnim aktivnostima kroz program korporativnog volontiranja „Čini pravu stvar“, koji je osvojio globalnu nagradu Stevie Award u Parizu.

„Vipnet priprema zabavne i atraktivne sadržaje za ljubitelje skijanja i sljemenske navijače, a nisu zaboravljeni ni oni koji će utrke pratiti preko malih ekrana. Za njih će se prirediti SMS nagradna igra ‘Pogodi pobjednika’ u kojoj će moći osvojiti karte za dvoje, za jednu od utrka Svjetskog kupa. Već tradicionalno Vipnet je za novinare opremio press-centar, a za sve fotografe koji prate Vip Snježnu kraljicu bit će organiziran Vip foto natječaj“, najavljuje gospodin Dvorjančanský. Pri tome posebno ističe da će područje ciljne arene na samom skijalištu biti pokriveno najbržim LTE signalom pa će svi posjetitelji moći nesmetano dijeliti dojmove, fotografije i komentare.

„Vipnet aktivno podržava i sponzorira brojne sportske događaje s posebnim naglaskom na ekstremne sportove, a kojima pridonosi jačanju prepoznatljivosti Hrvatske u regiji i svijetu“, kaže predsjednik Uprave Vipneta koji je u Hrvatsku stigao ovoga ljeta. Na pitanje je li upoznat s uspjesima hrvatske skijaške reprezentacije odgovara da zna da hrvatski skijaši postižu izvrsne rezultate unatoč teškim uvjetima i činjenici da u Hrvatskoj praktički nema ni jednog skijališta. Omiljeni je sport Jiříja Dvorjančanskog hokej, no kaže da je uvijek pratio utrke Svjetskog kupa u skijanju. „Sljemenska je utrka postigla zavidnu reputaciju u kratkom roku i uvjeren sam da će i na predstojeće utrke pohrliti brojni navijači te svojim navijanjem stvoriti neponovljivu sljemensku atmosferu. Navijat ću jednako za sve natjecatelje jer oni svojim dolaskom na Sljeme odaju najbolju počast utrci, organizatoru i svim navijačima“, kazao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.