Izvlačenje startnih brojeva za muški slalom večeras na Trgu bana Josipa Jelačića

5. siječnja 2015.

zvlačenje startnih brojeva za muški slalom „Vip Snow Queen Trophy“ održat će se večeras na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Na izvlačenju će biti najbolji svjetski skijaši, a za građane je organiziran i poseban zabavni program.

Najbolji svjetski skijaši, uključujući i naših šest natjecatelja koji nastupaju na sutrašnjem muškom slalomu, okupit će se na Trgu bana Jelačića u 19.00 sati. U sklopu javnog izvlačenja startnih brojeva priprema se i atraktivan zabavni program za građene koji započinje od 18.00 sati. Večeras nastupaju  zbor „Izvor“ s bendom te Igor Geržina Sax Lounge Ensemble.

Ulaznice za sljemenski spektakl Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2015 – Zagreb/Sljeme mogu se i danas kupiti u Vip centrima i putem on line sustava www.ulaznice.hr, a sutra uoči utrke na svim polaznim stanicama autobusa za Sljeme – Mihaljevac i Stubičke Toplice. Ulaznice za  mušku utrku mogu se kupiti za 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu.  Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan. Gledatelji u cijeni ulaznice dobivaju besplatan prijevoz na Sljeme, besplatnu hranu i piće, zabavne i nagradne igre, a na Krumpirištu sutra i koncert Opće opasnosti.

Prva vožnja muškog slaloma je sutra s početkom u 15.05 sati, a druga u 18.10 sati.