Učenici osnovne škole iz Ivankova uživat će u utrkama Vip Snježne kraljice 3. i 6. siječnja

30. studenoga 2015.

Nika Fleiss uručila je danas učenicima Osnovne škole „August Cesarec“ ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2016 – Zagreb/Sljeme. Ovo darivanje rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza u sklopu koje će čak 600 učenika iz cijele Hrvatske imati priliku uživati u sljemenskim utrkama.

„Hrvatski skijaški savez nastavlja s nizom aktivnosti kojima promiče ljubav prema skijanju među mladima. Veseli me što u sklopu ove suradnje još jednom imamo priliku nagraditi mlade ljubitelje skijanja te im omogućiti da budu dio jedinstvene sljemenske atmosfere“, rekla je Nika Fleiss, voditeljica komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu.

Osnovnoškolcima iz Ivankova na Sljemenu će se 3. i 6. siječnja 2016. godine pridružiti i učenici iz Osnovne škole „Kozala“ iz Rijeke.

Osim ove inicijative, kojoj je cilj učenicima približiti skijanje ali i sport općenito, Hrvatski skijaški savez je u sklopu ovogodišnjih utrka Vip Snow Queen Trophy ponovno pokrenuo i volonterski program kojim se nastoji doprinijeti podizanju svijesti o volonterstvu kao idealnoj platformi za razvoj vještina i stjecanje znanja.