Crveni spust spreman za Snježnu kraljicu!

18. prosinca 2016.

Crveni spust je od danas spreman za održavanje ovosezonskog izdanja utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. Topovi su na sljemenskom Crvenom spustu radili snijeg do jutros te je proizvedena dovoljna količina snijega za pripremu skijaške staze. Danas je u tijeku završno razguravanje snijega i završne pripreme staze.

Kako je izgledao Crveni spust danas, nakon što su snježni topovi zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama proteklih tjedana napravili dostatnu količinu snijega, pogledajte u videu i u galeriji s najnovijim fotografijama.

Zagreb će ove godine ponovno dočekati najbolje slalomašice i slalomaše svijeta, koji će utrke na Crvenom spustu voziti pred gledateljima koje često opisuju kao najbolje navijače Svjetskog skijaškog kupa koji glasno bodre sve koji jure prema cilju.

Ženska utrka, koja se održava u utorak 3. siječnja, počinje s prvom vožnjom u 13 sati, dok je start druge vožnje u 16.15 sati. Dva dana kasnije, u četvrtak 5. siječnja, skijaši će na stazu u njihovom već tradicionalnom noćnom terminu s početkom prve vožnje u 14.45, te druge u 18 sati.

Snježni topovi sa Crvenog spusta odlaze na druge staze popularnog zagrebačkog skijališta kako bi građani i ove sezone mogli uživati u zimskim sportovima.

kk1d2094 kk1d2091 kk1d2072 kk1d2059 kk1d2044