Krumpirište će opet biti središte odličnih koncerata i dobrih vibracija – besplatna hrana i osvježenje za posjetitelje čine sljemenske utrke jedinstvenima u svijetu

31. prosinca 2016.

Za sjajnu zabavu pobrinut će se Joe Panda & Da Banda, Ivana Marić and band, DJ Čičak te Luka Bulić

Audi FIS Svjetski skijaški kup „Snow Queen Trophy“ osim po odličnim slalomskih utrkama najboljih skijašica i skijaša svijeta poseban je i po bogatom popratnom programu koji navijačima uvijek osigurava sjajnu zabavu.

Središte odlične zabave na Sljemenu već tradicionalno će biti Krumpirište gdje će se odvijati bogat glazbeni program u dane ženske i muške utrke. Tako će 3. siječnja, kad je na rasporedu utrka skijašica, biti koncert najboljeg hrvatskog disco banda Joe Panda & Da Banda, predvođenim vrhunskim glazbenikom Joeom Pandurom, dok će 5. siječnja za vrijeme utrke skijaša publiku zabavljati jedinstvena Ivana Marić and band. U oba dana atmosferu će zagrijavati i DJ Čičak, a za održavanje dobrih vibracija brinut će poznati radijski voditelj Luka Bulić.

Sljemenske utrke jedinstvene su i po tome što uz kupnju ulaznice navijači dobiju besplatan prijevoz, hranu i piće, pa je tako na Krumpirištu za sve posjetitelje osiguran grah i hot dog, Klara sendviči, Milka čokoladice, Franck čips, kikiriki i čaj, te voda Jamnica i sokovi Rauch. Ulaznice, koje su ove godine 50% jeftinije, mogu se nabaviti putem on line sustava www.ulaznice.hr i to po cijeni od 30 kuna za žensku i 50 kuna za mušku utrku, dok cijena paketa za obje utrke iznosi 60 kuna.

Posebnu povlasticu za sve navijače iz Hrvatske, ali i Slovenije, i ove godine pripremio je i HŽ Putnički prijevoz koji osigurava popust od 40% na prijevoz za sve koji njihovim vlakovima dolaze na utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. Popust će se moći iskoristiti u razdoblju od 2. do 6. siječnja, a odnosi se na povratne karte 1. i 2. razreda redovnih vlakova za sve relacije dulje od 25 kilometara do kolodvora Stubičke Toplice i Glavnog kolodvora u Zagrebu. Kako bi se ostvario popust putnici prilikom kupnje karte moraju pokazati ulaznicu za utrke, a oni koji će ulaznice podići u Zagrebu ili na Sljemenu moraju sačuvati ulaznicu, a prilikom kupnje karte za vlak izjaviti da putuju na utrku, te ulaznicu pokazati na povratku prilikom pregleda karata u vlaku. Popust vrijedi i za slovenske državljane koji putuju iz kolodvora Slovenskih željeznica do Glavnog kolodvora u Zagrebu ili Stubičkih Toplica.