U NEDJELJU U BAKAČEVOJ ULICI SKIJAJTE S IVICOM KOSTELIĆEM

13. siječnja 2017.

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, povodom obilježavanja World Snow Daya, u nedjelju 15. siječnja na stazi u Bakačevoj ulici družit će se s najmlađima, ali i svim građanima koji će doći uživati u skijanju na središnjem zagrebačkom trgu.

Ovo je šesto izdanje World Snow Daya, a obilježava se u 46 zemalja svijeta u kojima će biti organizirano 478 različitih događanja kako bi se djeci pružila prilika za uživanje, ali i bolje upoznavanje sa sportovima na snijegu. U Zagrebu će tim povodom u nedjelju od 15 do 17 sati za djecu biti organizirana besplatna škola skijanja i snowboarda, koji će imati priliku svoje prve skijaške tragove raditi zajedno s najboljim hrvatskim skijašem u povijesti.

Kao uvod u obilježavanje World Snow Daya u subotu, 14. siječnja, od 11 do 16 sati održavat će se Kids Snow Party, a od 18 do 21 sat na programu je World Snow Day Session – Snowboard Session, gdje su za sve sudionike pripremljene i prigodne nagrade. Od 21.30 sati u Klubu Željezničar (Trnjanska cesta 1, Zagreb), svi su pozvani na After snow party i doček FIS World Snow Daya s Nomad Jamom, koji će uz DJ Kunu i još brojne DJ-eve iznenađenja biti zaduženi za zabavu u Bakačevoj ulici.

U subotu i nedjelju bit će aktivan i Burton Riglet snowboard park za najmlađe snowboarderice i snowboardere.

Skijaška staza u Bakačevoj ulici u proteklih tjedan dana bila je otvorena za djecu i građanstvo koji su u okviru kampanje Međunarodne skijaške federacije – FIS „Bring Children to the Snow“ mogli skijati na stazi u samom centru grada te pohađati školu skijanja za djecu i odrasle.

S proslavom World Snow Daya zatvorit će se i staza u Bakačevoj te tako na najljepši mogući način zaključiti skijaške dane na središnjem zagrebačkom trgu koje je obilježila spektakularna revijalna utrka ukupnih pobjednika Svjetskog kupa povodom proslave 50. godišnjice od prve utrke FIS Svjetskog kupa.