Sve je spremno za utrke Snow Queen Trophy – I CNN stigao u Zagreb

3. siječnja 2018.

Sljemenske utrke, jedne od najatraktivnijih utrka u Svjetskome kupu, već godinama ugošćuju brojne novinarske ekipe iz cijeloga svijeta. Tako će i ove godine Audi FIS Svjetskom skijaškom kupu „Snow Queen Trophy“ 2018 nazočiti oko 500 akreditiranih domaćih i stranih novinara, a među njima je i
najpoznatija svjetska news televizija CNN International.

Jučer je, dan uoči ženskog slaloma, novinarsku ekipu CNN-a na Sljemenu dočekao Ivica Kostelić, koji ih je tom prigodom proveo Crvenim spustom. Nakon 2013. ovo je drugi put da CNN posjećuje Zagreb radi reportaže o Snježnoj kraljici, a uz današnji ženski slalom i jučerašnje izvlačenje startnih brojeva na klizalištu na Tomislavovom trgu, poseban fokus bit će na razvoju utrke kroz godine i njezinu mjestu u Svjetskom skijaškom kupu.

Konvoj sa najboljim slalomašicama svijeta, članovima timova i medijima na Sljeme kreće danas u 9.45 sati. Prva vožnja ženskog slaloma na rasporedu je u 13 sati, dok će druga vožnja startati u 16.30 sati. Kao i prijašnjih godina očekuje se veliki broj navijača na Sljemenu koji će i ove godine biti zaslužni za nezaboravnu atmosferu ovog vrhunskog sportskog događaja.