Ulaznice za Audi FIS Svjetski skijaški kup 2019. na Sljemenu od danas u prodaji

17. prosinca 2018.

Ulaznice za skijaški spektakl Audi FIS Svjetski kup „Snow Queen Trophy“ 2019. na Sljemenu od danas su u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti putem on line sustava www.ulaznice.hr te na ovim prodajnim mjestima.

Natjecanje najboljih svjetskih slalomašica održat će se u subotu, 5. siječnja 2019., s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16 sati. Slalom za muškarce na rasporedu je u nedjelju, 6. siječnja s početkom prve vožnje u 12.15, a druge u 15.30 sati.

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 30 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina (rođenu od 1.1.2004. do 31.12.2011.) iznosi 15 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 60 kuna, a za djecu 30 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan oba dana.

Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, nastup DJ-a, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu. U ulaznice je uključen i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca ili iz Stubičkih Toplica.

Više detalja o samim ulaznicama dostupno je na sljedećoj poveznici.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima natjecanja, ljubiteljima skijanja i navijačima odobrava 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 4. do 7. siječnja 2019. sa svih kolodvora do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica i natrag na udaljenostima većim od 25 km.

Popust se ostvaruje na temelju ulaznice za utrku koju treba sačuvati, a putnici koji će ulaznice podići na info punktovima u Zagrebu ili na Sljemenu, prilikom kupnje karte trebaju izjaviti da putuju na utrku, sačuvati ulaznicu i pokazati je u povratku prilikom pregleda karata u vlaku.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica.